Energizáló borotválkozó balzsam férfiaknak
(16)
2499Ft
Vélemény írása

16 értékelés érkezett ehhez: Energizáló borotválkozó balzsam férfiaknak

 1. Keve webshop

  Andris27

  A borotválkozás nekem nem csak az arcomat jelenti, hanem ott lenn az intim részek körül is. Szerettem volna ott is elkerülni, az ilyen apró irritációból adódó kis kiütéseket, ezért kezdtem el haználni a balzsamot. Már az első alkalommal megkönnyebülés volt használni, egy diónyi adagot kentem szét, gyorsan beszívódott és teljesen eltűnt az iriráció. Szuper cucc.

 2. Keve webshop

  Marcello.Lippi

  Nem csak hatékony, hanem a csomagolása is nagyon stílusos. Könnyen kezelhető és praktikus, ideális azoknak, akik számára fontos a gyors és hatékony arcápolás.
  A nagy márkák borotvagéljei nekem szárítják a bőrömet, mintha korpás lenne az arcom, úgy hullanak a száraz bőrdarabok az arcomról. Ehhez képes, miután ezt a balzsamot beépítettem a reggelekbe, eltűnt a bőrhámlás, szép egészséges lett a bőröm.

 3. Keve webshop

  Barnitó

  Az én borotválkozási rituálém elengedhetetlenné vált ezzel a balzsammal. A friss érzés, amit nyújt, és az illata mindig feltölt energiával. Kevésbé fáradtnak érzem magam, teljesen feltölt a napra!

 4. Keve webshop

  CsakaFradi!

  Mivel nagyon érzékeny a bőröm, régóta kerestem egy olyan terméket, ami nem irritál, és gyorsan beszívódik. Ez a balzsam mindkét kritériumnak tökéletesen megfelel, sőt azt a frissítő érzést az arcomon,  semmi más nem múlja felül. 

 5. Keve webshop

  Feriike34

  Imádom ezt a balzsamot! Ha autóhoz kéne hasonlítanom, akkor ez egy skoda kodiaq, meg van benne minőség, férfias és ráadásul egy okos döntés is, ha az árát nézem. Az illata
  sportosan elegáns, a bőröm pedig sima és hidratált lesz tőle. Könnyen alkalmazható, és a frissesség érzése hosszan tart. Szerintem vigyétek el egy körre, vagy többre.

 6. Keve webshop

  J.Krisztián

  Ez a borotválkozó balzsam maga  frissesség szótári definíciója! Hidratál, nyugtat, és az azonnali energizáló hatás minden nap kihívásaira készenlétben tart. Egyszerűen fantasztikus!

 7. Keve webshop

  Tas_Tenisz

  Nagyon szeretem azt is, hogy univerzálisan használható minden bőrtípusra. Az összetevők bőrbarátak és nem okoznak irritációt. Bátran ajánlom mindenkinek, aki komplex arcápolást keres, vagy problémái vannak borotválkozás után a bőrével. 

 8. Keve webshop

  Zsombi87

  Szakálvágóval szoktam “lecsapni” a szőrt, ahogy egyre öregszem, úgy lesz egyre problémásabb a bőröm. Ez állandó kellemetlen viszkető érzés, mintha láthatatlan sebekkel lenne tele az arcom. Erre kerestem valamilyen megoldást. A balzsam friss illata és a könnyű textúrája miatt a borotválkozás egy kellemes rituálévá vált. Utána nem azt érzem, hogy szétégett a bőröm, hanem valamilyen finom, nyugtató hatást. 

 9. Keve webshop

  Miki000

  Az L-arginin és E-vitamin kombinációja igazán hosszú távon feszesíti a bőrömet. Egyértelműen látszik a különbség, és a rendszeres használatával bőröm nincs annyira lehasználva. Az illata pedig se nem sok, se nem kevés. 

 10. Keve webshop

  Alfi

  A ránctalanító hatása lenyűgöző! Régóta kerestem egy terméket, ami nemcsak hidratál, de segít a ráncok és finom vonalak ellen is. Ezt a balzsamot használva észrevettem, hogy bőröm sokkal simább és fiatalosabb.

 11. Keve webshop

  Bell.Benjamin

  Ez a balzsam valóban szuper gyorsan felszívódik! Az egyik legjobb tulajdonsága számomra a gyors abszorpciója, ami azt jelenti, hogy nincs ragacsos vagy zsíros érzés. Minden reggel használatban van, és jól teljesít. 

 12. Keve webshop

  Kárpáti_Marci

  Ez a borotválkozás utáni balzsam a mindennapi rutinom részévé vált. Az alkalmazása egyszerű, az illata lenyűgöző, és a hatása hosszan tart. Azt érzem, hogy bőröm sokkal egészségesebb és ápoltabb.

 13. Keve webshop

  Boti96

  Ez a balzsam minden igényemet kielégíti. A koffein és niacinamid kombinációja segít a puffadtság ellen, míg az E-vitamin és panthenol hidratál és regenerál. Minden bőrtípusnak ajánlom.

 14. Keve webshop

  FMT

  Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Végre megszabadultam a borotválkozás okozta kellemetlen érzésektől és irritációktól. A bőröm hidratált és sima marad egész nap.

 15. Keve webshop

  Szintén/Zenész

  Ezt a balzsamot már egy ideje használom, és észrevettem, hogy bőröm fiatalosabb, feszesebb és ragyogóbb lett. Ez a koncentrált formula nem lehet hülyeség, mert tényleg  nagyon hatékony. .

 16. Keve webshop

  HalóLajos

  Egy szó: csodálatos! Ez a balzsam gyorsan felszívódik, és azonnal hidratálja és frissíti az arcomat borotválkozás után. Az illata pedig férfiasan energikus, igazi üdítő élmény minden reggel.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!