2% Szalicilsav + 0,5% Szarkozin szérum
(13)
2499Ft
Vélemény írása

13 értékelés érkezett ehhez: 2% Szalicilsav + 0,5% Szarkozin szérum

 1. Keve webshop

  Dóri

  A barátnőmmel mind a ketten vettünk. Neki az álla körül sok pattanás szokott lenni, nekem pedig inkább T vonalban vannak. Mind a kettőnknél javult a helyzet. Én szeretem használni, mert nem fánylik a homlokom és nem vettem észre semmi negatívumot sem.

 2. Keve webshop

  betti.h

  Kicsit több, mint egy hete használom reggel és este is, eddig abszolút elégedett vagyok vele. A bőröm jól beszívja, nem hagy ragacsos érzést maga után. Már ennyi idő alatt is érzem a változást, kíváncsian várom, hogy mit tesz a bőrömmel hosszabb használat esetén.

 3. Keve webshop

  doratarr

  A Rossmann beauty expon kaptam kipróbálásra és azóta használom is. A száraz és érzékeny bőröm bírja, így elégedett vagyok vele.

 4. Keve webshop

  horvathaniko

  Pár hete használom, de eddig nagyon megvagyok vele elégedve.
  Jó az illata és a textúrája, a bőröm is szereti!:)

 5. Keve webshop

  Niki

  Fokozatosan vezetem be a rutinomba, de már az első néhány használat után is észrevettem a változást. Láthatóan kevesebb mitesszer van az arcomon és a pórusaim is tisztábbnak tűnnek. A bőröm puhább és egyenletesebb.

 6. Keve webshop

  Pepe0201

  Számomra abszolút bevált! Ez az első termékem a márkától, de szerintem nem az utolsó lesz. Könnyen eldolgozható, vizes állagú szérum. Szép, egységes bőrképet kaptam már az első használatok után is, ragadás nélkül, a mitesszereimen is segített, abszolút puhának éreztem az arcomat a használata után. Nagyon szimpatikus (magyar) márka, kiváló ár-érték aránnyal! Ajánlom személy szerint.

 7. Keve webshop

  Krekacs boglarka

  🥰

 8. Keve webshop

  KaEdi

  Zsíros, tág pórusú bőröm van. Általában a szárító paszták és pakolások jók szoktak lenni, de nappalra felkenhető krémet még nem találtam olyat, amitől ne csillogna a bőröm. Ez a szérum szépen szárítja a bőröm, de nem szárítja túl. Kordában tartja a miteszereimet is.

 9. Keve webshop

  Hédi

  Én már nagyon sok mindent kipróbáltam a pattanásaimra, de vagy rosszabb lett vagy nem csináltak semmit. Erről a szérumról olyan sok jót olvastam, hogy ki kellett próbálnom, és tényleg szuper. Mindenkinek ajánlom, aki már sok kört futott, de nem vált be semmi.

 10. Keve webshop

  KissElza

  3 hete kezdtem el használni, és fokozatosan elkezdtett javulni a bőröm állapota. Az első pár nap nem vettem észre tőle különösebben semmit, csak annyit éreztem, hogy valahogy tisztább a bőröm. Csak olyan 1,5 hét múlva volt látható, hogy valami olyan krémet használok, ami jó a bőrömnek. Hetente csak 2-3x szoktam használni, mert még más szérumokat is használok, és nem merem őket egymásra kenni.

 11. Keve webshop

  Gaul

  Az első szérumom volt a márkától és egyben az első olyan skincare termékem is, mely kigolyózhatatlan a rutinomból. Napi egyszeri használat (reggel) mellett több, mint fél évig elég. Nincs semmilyen illata, állaga vízszerű, precízen adagolható a pipettából és villámgyorsan felszívódik. Az első pár használat után érezhető volt, hogy puhább a bőröm és a mitesszereimmel is szépen teszi a dolgát. T-vonalban hajlamos a bőröm időnként zsírosodni, de használata ezt is mérsékelte. Árban is tökéletes.

 12. Keve webshop

  Prospera

  Revoxot használtam eddig, több üveggel elfogyott már, most lusta voltam átmenni a DM-be, ezért a Rossmannból ezt vásároltam meg, és már majdnem 3 hete használom. Nagyon nagyon megvagyok elégedve vele, a Revoxos sem rossz, de ez sokkal jobban bevált! Könnyebben el tudom dolgozni, nem ragad úgy, mint a Revoxos, reggelre sokkal simább, puhább a bőröm tőle. Árban is jobb. Nem irritálja a bőrömet, nagyon bevált, úgyhogy maradok ennél 🙂

 13. Keve webshop

  mrkcs

  Számomra egy kellemes hatású kis szérum, de még nem tudom, hogy újra fogom-e venni, vagy valami mást próbálok ki, ha elfogyott. Korábban mindig nagyon problémás és csúnya volt az arcom, évek óta építem a jelenlegi rutinomat, amiben rendszeresen változnak a termékek, ahogy a bőröm is változik. Nagyon sokmindent próbáltam már, és rendszeresen elfördult, hogy egy-egy krémtől csúnyán kipattogott az arcom, vagy hogy éppen „csodaszerek” semmit nem használtak. Ebben a szérumban ugyan nem vettem észre semmi húha hatást, de kellemes érzést hagy a bőrömön, jól illik a nyári reggeli rutinba, fényvédő előtt. Mostanában olyan szép a bőröm, mint még soha, így nem volt nehéz dolga, de nem okozott semmi negatív reakciót, vagy pattanást, amit ugye szoktam tapasztalni újabb termékeknél. Azért szereztem be, mert az eddig próbált c-vitaminos szérumaim nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, a helyükre kerestem inkább valami másfajta hatóanyagot. A mitesszereimet egyelőre nem igazán pucolta ki, de szép, egységes és egészséges a bőröm, fokozatosan javul, és elhiszem, hogy ez a szérum is szerepet játszik ebben. Ez a második szalicilsavas termékem egyébként, az előzőt simán leiskolázza, és az ára is sokkal kedvezőbb.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!