EROS stimuláló intimgél férfiaknak
(20)
2999Ft
Vélemény írása

20 értékelés érkezett ehhez: EROS stimuláló intimgél férfiaknak

 1. Keve webshop

  Marcell

  Egy szexshopban ajánlották a korai magömlésemre. Azóta szorgalmasan használom, egy igazi gamechanger, ha lehet ilyet mondani egy krémre.

 2. Keve webshop

  K. Gábris

  A párommal imádjuk az erotikus játékokat. Ez is egy szuper eszköz, nagyon egyszerű használni és kellemesen hat. Ha valaki nem szereti a keményebb gyógyszereket, akkor ez a neki való.

 3. Keve webshop

  Taxismedve

  A szívem miatt nem javasolta az orvos a vi*gr*t, ezért kerestem ezt a krémet. A szaga először furcsa volt de aztán megszoktuk. A hatása megdöbbentően jó.

 4. Keve webshop

  LaLa

  A barátnőmmel mindkettőnknek mi voltunk egymásnak az első. Sajnos az én hibámból nagyon hamar végetértek az alkalmak. Mióta ezt a krémet használom, sokkal hosszabb ideig bírom, sokkal minőségibb a szex.

 5. Keve webshop

  László

  A feleségemmel már nagyszülők vagyunk, de ettől még mindig kaphatóak vagyunk egy kis csínytevésre. Külön izgalom, hogy ő viszi fel a krémet, utána sokszor érezzük úgy mintha 20 évvel fiatalabbak lennénk.

 6. Keve webshop

  cicatündér

  A barátom használja, de mint nő nekem is egy kellemes bizsergető érzés okozott odalenn. Több szempontból is szuper.

 7. Keve webshop

  KisPubi

  Kicsit ciki bevallani de amikor a lányoknál eljutottam végre addig a pillanatig, amikor akció lett volna, mindig elernyedtem. A neten találtam ezt a krémet és jól időzítve, már jó formába tudtam kerülni. Később már nélküle is ment, mert sokkal magabiztosabb lettem.

 8. Keve webshop

  Maki

  Ilyen áron, ennyire jó szert sehol nem találtam még. Nagyon hatékony, használom és olyan mintha soha nem fogyna ki.

 9. Keve webshop

  Janipapa

  A szokásos tablettás potencianövelők tele vannak mindenféle méreggel. A természetes afrodiziákumok nekem sokkal szimpatikusabbak, és ebből nem spórolták ki a hatóanyagot az biztos.

 10. Keve webshop

  Gáltomi

  Nagyon ütős a szer. Én a beszívódás után óvszerrel használtam, teljesen jól működött.

 11. Keve webshop

  TERMINATOR

  Először tartottam a használatától egy kicsit undorítónak éreztem és azt gondoltam a barátnőmet is zavarni fogja. Szerencsére alaptalan volt, nagyon gyorsan felszívódik és őt sem zavarja.

 12. Keve webshop

  T.Peti

  Semmilyen zavarom nincs, de ha valami lehet még jobb, akkor miért ne legyen még jobb? Nagyon kellemes bizserget, és még többször vagyok ütőképes mint alapból, ő az egyik legjobb haverom.

 13. Keve webshop

  nemmondommeg

  A barátnőm szokta elővenni, ha úgy érzi már lankad a lelkesedésem. Sokszor átsegített már minket a holtpontokon.

 14. Keve webshop

  Kornél

  50 felett vannak nehézségei az embernek, de a tablettás dolgoktól egyelőre még tartok. Ez viszont egy korrekt kompromisszumnak tűnik, elég vékonyan felkenni és hamar jön hatás és úgyis marad.

 15. Keve webshop

  VassEmber

  Korábban a barátnöm mindig elkapott tőlem valami kellemetlen dolgot bármennyire is figyeltünk a higéniára. Mióta ezt használjuk a hosszabb élmény mellett, az is feltűnt neki, hogy eltűntek ezek kellemetlenségek.

 16. Keve webshop

  Matyi

  Sajnos a feleségemmel sokat szenvedtünk a korai ejakulációtól, elég sok mindent kipróbáltunk de ez mindkettőnknek bevált. Én tovább bírom, ő pedig a többi hasonló szerrel ellentétben, ennek nagyon bírja az illatát.

 17. Keve webshop

  Torday

  A feleségemtől kaptam és azóta lelekes rajongók vagyunk, azt szeretem benne, hogy nem könnyű használni és elég hosszú a hatása.

 18. Keve webshop

  gabi111

  Egy szakítás lekileg eléggé megviselt, elég nehezen mentek utána az együttlétek másokkal, kellett egy kis segítség. Az urológusom ajánlotta, szerinte a recept nélkül felírható szerek közül ez a legjobb. Tényleg segített jó mederbe terelni a dolgokat.

 19. Keve webshop

  Julien

  Arra kell figyelni, hogy ne túl vastagon rakjuk fel, mert akkor ragad, egyébként van neki egy nagyon kellemes bizsergető érzése, ami be tudja indítani a bulit.

 20. Keve webshop

  Lali28

  Nincs különösebb problémám, csak gy kicsit csak fel akartam dobni a hangulatot. Tényleg tud adni egy kis plusz izgalomfaktort.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!