Hidratáló fényvédő krémgél férfiaknak
(4)
2499Ft
Vélemény írása

4 értékelés érkezett ehhez: Hidratáló fényvédő krémgél férfiaknak

 1. Keve webshop

  Concrete needle

  Tetováló szalonom van. A vendégeimnek szoktam ajánlani ezt a krémet a teoválás utáni használatra, mert fényvédő és gyógyító hatóanyagok vannak benne. Nekem is ajánlották még régebben, mint bevállt fényvédőt, puhítót.

 2. Keve webshop

  Kornél

  Kevés olyan krém van, ami férfiaknak készül, pedig a férfiak is használnak krémeket. Én azért gondoltam, hogy írok itt, mert bár a feleségem vette még nekem, de eddig még nem is láttam nagyon férfi krémet. Egyébként pedig nagyon hasznos kence, mert a borotválkozás után jól megnyugtatja a bőröm, de az egész arcomra használom, és tényleg jó.

 3. Keve webshop

  Ákos

  Nem szeretem magam kenegetni, de éreztem már egy ideje, hogy kellene valami hidratáló a bőrömnek. Ez a férfiaknak való krém gondoltam mégis csak más lesz, mint a többi, nőknek való. Jól gondoltam, mert az illata visszafogott, gyorsan beszívódik és a borotválkozás utáni pirosságot jól orvosolja.

 4. Keve webshop

  Mariann

  A páromnak vettem ezt a krémet, hogy ne az enyémet használja el. Gondoltam, hogy nézek neki valami hasonlót, mint amit én használok, de a férfiaknak mégiscsak más a bőre. Úgy látom, hogy szereti használni, márcsak azért is, mert szólt, hogy már az alján van csak, és vegyek megint neki, ha megyek a boltba.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!