10% C-vitamin szérum
(25)
2299Ft
Vélemény írása

25 értékelés érkezett ehhez: 10% C-vitamin szérum

 1. Keve webshop

  Mackósajt

  Csak magyar termékeket veszek, ha kozmetikumról van szó. Nekem nagyon bevált, sokkal feszesebb lett a bőröm.

 2. Keve webshop

  chucknorris+1

  A seborrheaámra már elég sokmindent kipróbáltam, a kopasz fejemen nem mindig túl vonzó a látvány. Egy fórumon találtam rá, azóta normalizálódtak a tünetek. Sajnos a nyomok még ott vannak, de legalább nincs az a goromba folyás.

 3. Keve webshop

  %!+!%/

  Egy tik-tok videóban láttam, és kipróbáltuk a pattanásomra. Azóta az osztályban többen is eléggé rácsúsztunk. Az ára is sokkal jobb. mint a többi hasonló.

 4. Keve webshop

  Patrik2000

  Májusban csúnyán leégett az egész család az arcán , a barátnőm adta ezt a szert és nem tudom, hogy ettől vagy mástól, de nagyon hamar meggyógyultak a leégett részek. Azóta használjuk.

 5. Keve webshop

  Küczlecz_Róza

  A férjem egész nap a szabadban van, neki vettem névnapjára, hogy legyen valami védelme a bőrének. Először vonakodott, aztán megszerette azt a kellemes frissítő érzést, amit a géltől érez.

 6. Keve webshop

  Tücsike

  Félig nigériai vagyok, alkatilag elég zsíros a bőröm. Ezzel a géllel nagyon jól tudom tisztítani az arcomat, tényleg minden oda nem való dolgot levisz.

 7. Keve webshop

  DepechmodeForever

  Nem találtam még olyan terméket, ami ilyen hatékonyan küzd a pigmentfoltok ellen. A C-vitamin szérum nem csak halványítja a foltokat, de egyenletesíti a bőröm tónusát is.

 8. Keve webshop

  777

  Nekem elég jól beszabályozta a faggyútermelést és tisztítja a bőrt. Az elhalt hámsejtek eltűntek, nincs az a használt hangulata az arcomnak.

 9. Keve webshop

  marthaguesthouse

  A könnyed, géles formula rendkívül kellemes az arcomon. Használat után mindig frissnek és üdének érzem a bőrömet. A bőröm faggyútermelése is egy beállt egy elég jó szintre.

 10. Keve webshop

  SünSoma

  Mivel sokat biciklizek szabadban, fontosnak tartom, hogy megvédjem a bőröm a környezeti hatásoktól. Eddig eléggé bevált.

 11. Keve webshop

  Keresztanyu

  Összehasonlítva a többi hasonló termékkel, az egyik legjobb ár-érték arány.

 12. Keve webshop

  Pircsó@74

  Szerintem a c-vitamin sejtszinten energetizál, a kisugárzásom sokkal erőteljesebb, magabiztosabb lett.

 13. Keve webshop

  Simi

  A C-vitamin előnyeiről már egy csomó mindenkitől hallottam, de most végre megtapasztalom a saját bőrömön. Az eredmények szemmel láthatóak, és úgy érzem, hogy a bőröm 30-as éveim közepén jobban néz ki, mint valaha mint 5 éve.

 14. Keve webshop

  Hégár/Anni

  A bőrtisztító hatása különösen észrevehető. A bőröm simább és tisztább lett, és a pigmentfoltjaim is halványultak egy kicsit

 15. Keve webshop

  TikTOK_zoé

  A C-vitamin és a géles formula kombinációja valóban hatékony nekem nagyon bejött. Könnyű felvinni és hamar beszívódik. A szétnyomkodott pattanásaim jóval gyorsabban gyógyulnak.

 16. Keve webshop

  Pompei1999

  A C-vitamin híres antioxidáns tulajdonságairól, és ebben a szérumban tökéletesen érvényesülnek. Az újult erővel tölti fel a bőröm, és a bőröm észrevehetően fiatalosabb lett.

 17. Keve webshop

  zumee

  Azt szeretem ebben a szérumban, hogy élettel teli lesz tőle mindig az arcom, amikor bekenem. Nagyon sápadt és fakó egyébként, de ettől jól néz ki.

 18. Keve webshop

  sára):

  Ez az elixír olyan, mintha új életet lehelne a bőrömbe. A kontúrok feszesebbek lettek, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

 19. Keve webshop

  KalandorŐ

  Nagyon érzékeny a bőröm, de ezt a szérumot könnyen tolerálja. Az hiszem a faggyútermelést szabályozza, és a bőröm sokkal tisztább és egészségesebb kinézetű lett.

 20. Keve webshop

  AratóHelga

  Szeretem a könnyed, géles formulát. Gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. A pigmentfoltjaim is halványultak, és a bőröm ragyog.

 21. Keve webshop

  Krémmágus

  Ez a C-vitamin szérum hihetetlen! Az én zsíros bőrömmel valóban csodát tett. Tisztább és rugalmasabb lett, és a pattanásaimból is kevesebb lett.

 22. Keve webshop

  kisbeka

  Nagyon hamar beszívja a bőröm, és szeretem benne azt, hogy egyenletes lesz a bőr állaga. Jó gyulladáscsökkentő hatása van.

 23. Keve webshop

  Adél

  Nem használom rendszeresen, csak nyáron a szeplők miatt. Nekem arra a célra tökéletesen bevált.

 24. Keve webshop

  Bonnie

  A pigment foltjaim miatt használok már évek óta C-vitaminos készítményket. Általában nem szoktam nagy különbségeket észrevenni rajtuk, de ennél azt tapasztaltam, hogy a pattanásaim sem jöttek úgy elő, mint máskor.

 25. Keve webshop

  Anita22

  Nekem valahogy nem szívódik be teljesen a bőrömbe, és időnként filmszerű réteget képez a bőrömön, de nem mindig. Még nem jöttem rá az okára, hogy mitől lehet.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!