Everyday SPF50+ fényvédő arckrém hialuronsavval és E-vitaminnal
(7)
2999Ft
Vélemény írása

7 értékelés érkezett ehhez: Everyday SPF50+ fényvédő arckrém hialuronsavval és E-vitaminnal

 1. Keve webshop

  Toth Orsi

  A krém állaga kellemes, könnyű használatot biztosít, hamar beszívódik és nem tömíti el a pórusokat.

 2. Keve webshop

  Reeka

  Meg vagyok vele elégedve, a krém állaga tökéletes és hamar felszívódik.

 3. Keve webshop

  Ibolya

  A pozitív visszajelzések miatt tettem vele egy próbát és nem csalódtam. Könnyű az állaga, nem zsíros, ráncosodó bőrre tökéletes, nagyon szépen kisimítja.

 4. Keve webshop

  Győri Ágnes

  Tökéletesen bevállt. Nem cserélném már le semmiért. Annyira pazar krém, hogy nem kell kiegészítem semmivel.

 5. Keve webshop

  Cs0rP1

  Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Régóta kerestem a megfelelő fényvédőt. Nekem nem bántja a bőröm, pedig ekcémás foltok vannak rajta, és nem is zsírosodik tőle. Smink alá is szuper, szépen áll rajta a smink, nem kukacosodik.

 6. Keve webshop

  Ici

  A szomszédasszonytól hallottam erről a krémről. Pontosabban én kérdeztem rá, hogy botoxolt-e, mert annyira ki van simulva a bőre, de kiderült, hogy ezt a krémet használja pár hónapja. Így én is kipróbáltam, 60 év fölött vagyok egyébként, de mostanában tőlem is megkérdezik az ismerősök, hogy mit használok, mert annyit fiatalodott az arcom. Én a kézfejemre is szeretem kenni, mert már foltos, és kevésbé jönnek elő a foltok rajta.

 7. Keve webshop

  Hajni

  Erről a krémről csak jókat lehet mondani. Amikor nyáron nyaralás miatt naptejet keresgéltem, akkor találtam rá. Magas faktor kerestem az arcomra, mert nagyon fehér bőrű vagyok. Nem igazán találkoztam olyan fényvédő krémmel, ami hialuront tartalmazott volna. Amióta divatossá vált a hialonsav, azóta szinte minden arckrémem olyan volt, ami tartalmazott ilyet, de azok nem voltak fényvédő hatásúak. Ezt a krémet végre télen-nyáron tudom használni.

Sikeresen hozzáadtad a terméket a kosárhoz!