Koffein 5% + Zöldtea szérum
(2)
2499Ft
Vélemény írása

2 értékelés érkezett ehhez: Koffein 5% + Zöldtea szérum

 1. Keve webshop

  TKriszta

  Korábban is használtam már koffeines szérumot, így ezt is szívesen kipróbáltam. Teljesen elégedett vagyok, látom a hatását reggelente, hogy enyhíti a fáradtság jeleit a szemeim körül, hamarabb eltűnik a duzzadtság, halványabbak a karikák. Gyorsan beszívódik, utána gond nélkül fel tudok vinni szemkrémet is.

 2. Keve webshop

  Renata Croydon

  Nemrég lehetőségem nyílt ennek a terméknek a kipróbálására. Mivel még csak rövid ideje használom, így csak az utóbbi 1 hét tapasztalatát tudom leírni.

  Ezt a koffeines arcszérumot eddig tényleg csak ajánlani tudom! Egy hét használat után már elmondhatom, hogy lehetséges, hogy az egyike lesz a kedvenc bőrápolási termékeimnek. Már ez alatt a rövid idő alatt is látom a változást a bőrömön. A puffadtság és a szem alatti sötét karikák már most kevésbé láthatók.

  Maga a szérum könnyű és gyorsan felszívódik, könnyen beilleszthető a reggeli és esti bőrápolási rutinomba. Nemcsak a szemkörnyéken, de az egész arcon használom.

  Az összetevőivel is meg vagyok elégedve, mivel számomra fontos , hogy ne vegyi anyagokkal terheljem a bőrömet.

  Összességében, nagyon elégedett vagyok a koffeines arcszérummal. Biztos vagyok benne, hogy további használatával csak még jobb eredményeket fogok elérni, és mindenkinek ajánlom, aki egy hatékony és természetes bőrápolási terméket keres.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!