Regeneráló arctisztító és sminklemosó hidrogél
(14)
1199Ft
Vélemény írása

14 értékelés érkezett ehhez: Regeneráló arctisztító és sminklemosó hidrogél

 1. Keve webshop

  Habcsók

  Nekem ez egy tubusba zárt hegyi patak Esténként érzem, nemcsak a bőröm, de a lekem is újjászületik és minden egyes alkalmazás után újra tele lesz élettel a bőröm. Nagy jólesik használni. 

 2. Keve webshop

  Mimi

  Nagyon adom, hogy szagtalan  és a környezetbarát csomagolása is egy jövőbe mutató dolog. Örömmel használom, tudva, hogy nincs miattam felesleges műanyag szeméttel tele szórva a bolygó. 

 3. Keve webshop

  Reni77

  Szeretem a  L-arginin hatását, másban használva is segített már visszaállítani a bőröm rugalmasságát és fiatalos megjelenését, itt is működik. Az anti-aging hatása egyértelmű. A ginkgo bilobáról nem tudtam, hogy kozmetikumokban is használják, de tényleg van egy hozzáadott értéke, egy plusz frissessége. 

 4. Keve webshop

  Kivagyok?

  A szalicilsav mélytisztító varázsa valóban érezhető. Az elhalt hámsejtek eltűnnek, a pórusok tiszták és a bőröm egységes. Nagyon elégedett vagyok a tisztító hatással!

 5. Keve webshop

  Chez_vous

  Sokféle terméket próbáltam már, de ez minden bőrtípusra barát. A könnyed textúrája minden használat után friss érzést hagy, és a bőröm ragyogóbb és egészségesebb.

 6. Keve webshop

  T.I.T.O.K.

  Ez a termék nemcsak sminklemosó, hanem egy igazi anti-aging svájci bicska.. Az L-arginin és szalicilsav kombinációja látványosan feszesíti a bőrt, és az antioxidánsokkal telítve segít megvédeni a bőrt a káros hatások ellen. Ezt a védelmet különösen érzem, mert

 7. Keve webshop

  SzávayÁgnes

  Illatmentes és könnyed – ez a sminklemosó tökéletes választás az érzékeny bőrre. Észrevehetően csökkenti az irritációt, miközben hatékonyan eltávolítja a sminket. 

 8. Keve webshop

  Stefi2007

  Egy igazi bőr bájital a pattanásos bőröm számára! Jó, könnyed  a formula és hatékonyan tisztítja a pórusokat és segít a pattanások és mitesszerek elleni háborúmban. Az L-arginin és ginkgo biloba kombinációja kifejezetten jó hatással van a bőrömre. 2 hónapja használom, jó szívvel ajánlom. 

 9. Keve webshop

  Játszósanyuka

  Kerestem egy olyan terméket, amely gyengéd, mégis hatékony a bőrtisztításban. Ez a hidrogél mindkét kritériumnak tökéletesen megfelel. A regeneráló hatása pedig plusz pont.

 10. Keve webshop

  Edit_asszony

  Kifejezetten anti-aging összetevős lemosót kerestem.  A sminklemosó hatása nagyon rendben van. A hidratáló és regeneráló hatásával a ráncaim most már kevésbé láthatók, és az arcom fiatalosabb lett. 

 11. Keve webshop

  BackpackerNóri

  Esti rutinom elengedhetetlen része lett ez a hidrogél. Lehet fura, de megfigyeltem, hogy a regeneráló hatása nekem is jobban segít pihenni az éjszaka folyamán, talán mert teljesen lelazítja a bőrömet,  és ébredés után az arcom simább és üdébb.

 12. Keve webshop

  LáláLéluli

  30-as éveim végén járok, ilyenkorra az ember már tudja mit szeret. A hidrogél textúrája kifejezetten finom és könnyed. Nem hagy zsíros réteget, csak tiszta és friss érzetet. Nagyon elégedett vagyok vele minden egyes használatkor.

 13. Keve webshop

  Ízek,imák,szerelmek

  Egyetlen lépésben gyorsan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Az egész napos szmogos városi levegő után igazi megkönnyebbülés használni ezt a hidrogélt. A regenerációs funkció pedig szemmel látható már egy pár használat után. 

 14. Keve webshop

  Mamacita

  Ez a hidrogél csodálatosan frissítő érzést kölcsönöz a bőrömnek minden használat után. Nem csak hatékonyan távolítja el a sminket, de gyengéden tisztítja is a bőrömet. Nagyon kellemesen emeli az esti rutinom fényét.

Sikeresen hozzáadtad a terméket a kosárhoz!