Körömvirág krém
(25)
1999Ft
Vélemény írása

25 értékelés érkezett ehhez: Körömvirág krém

 1. Keve webshop

  E.L.Vivien

  Raftingtúrán ütöttem be a térdem, ott ajánlotta a túravezető ezt a természetes megoldást, mert nem szeretem a szteroidos tapaszokat. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

 2. Keve webshop

  KissGabesz

  Negyven múltam és imádok futni, rengeteg ultra rendezvényre megyünk, ott ajánlotta az egyik futótárs regenerálódásra. Az etapok között csak ezt használom, iszonyat felgyorsítja a regenerálódást

 3. Keve webshop

  Kováts Dóri

  Nagyon kevés kell belőle, úgyhogy szinte lehetetlen elhasználni. Száraz sarokra használom igazából csak, de arra nagyon jó.

 4. Keve webshop

  Csenge77

  A nagyfiam vádlija elég durván meghúzódott foci után. Mivel a szteroidos krémeket nem bírja, kipróbáltuk a körömvirág krémet és nagyon gyorsan meggyógyult a sérült rész.

 5. Keve webshop

  BertaLilla

  Akinek volt már candida gombás fertőzés, tudja, hogy elég kellemetlen tud lenni. Amikor megpróbáltam a körömvirág krémet a candida kezelésére, meglepődtem, milyen hatékony volt. Segített enyhíteni az irritációt és a viszketést.

 6. Keve webshop

  FÜFÜ

  Mivel hajlamos vagyok a herpesz kiújulására, mindig tartunk belőle otthon. Ha érzem a herpesz fellángolását, azonnal kenem a krémet, és kb. fele annyi idő alatt jön vissza, illetve ritkábban is jelennek meg.

 7. Keve webshop

  Tihanyi Gáborné

  Szeles időben szoktam használni az arcomra és a számra, mert olyankor nem elég semmilyen arckrém, de ez nagyon jól jön olyankor.

 8. Keve webshop

  IMIbácsi

  Hosszú éveken keresztül szenvedtem a pikkelysömörtől, és kipróbáltam számtalan különböző krémet és kenőcsöt. A körömvirág krém hozta a legnagyobb áttörést Használom a pikkelysömörös területeken, és valóban enyhíti a viszketést és a gyulladást.

 9. Keve webshop

  Kinga428

  Kisgyerekes családoknál, varasodó sérüléseknél nélkülözhetetlen.

 10. Keve webshop

  VIldikó

  A férjemnek vettem, hátha elmulasztja az ezeréve lábgombáját. Két hét után teljesen rendbejött. Később én is használtam, hihetetlen mire képes a természet.

 11. Keve webshop

  Etamami

  Az ekcémám miatt, rengeteg féle szteroidos kenőcsöt használtam, de mindegyik volt valami mellékhatása. Most úgy néz ki ezzel a krémmel, leválthatom a szteroidos kenőcsöket, Ezer hála.

 12. Keve webshop

  RévIvett

  Régen mindig erdélyben, a gymesben vettünk körömvirág krémet egy nénitől, sajnos ő már nincs, de ez a krém megközelíti azt a minőséget.

 13. Keve webshop

  Lillanéni

  Óvónő vagyok az egyik orvos anyuka mutatta meg, hogy a körömvirág krém ideális a kis sérülések, vágások és horzsolások kezelésére. Minden alkalommal, amikor a gyerekek megsebesítik magukat, előveszem ezt a krémet, és gyorsan segít a seb gyógyulásában. A gyerkőcök pedig imádják az illatát.

 14. Keve webshop

  MindThe Gap

  A körömvirág krém természetes és hatékony megoldás a bőrproblémákra. Nincsenek benne kemikáliák vagy mesterséges illatanyagok, csak a körömvirág jótékony antioxidánsai. Az állagán is érződik, hogy ebbe belerakták az anyagot.

 15. Keve webshop

  MakákóLány

  Fantasztikus a száraz könyökök és sarkak kezelésére is. Használom éjszakára, és reggelre puha és sima a bőröm. Hideg időben csak ezt használom hidratálásra.

 16. Keve webshop

  Zselyke-Lenke

  A nagymamámtól tudom, hogy amikor leégsz a napon, semmi sem segít úgy, mint a körömvirág krém. Gyorsan hűsíti és hidratálja a leégett bőrt, és segít gyógyulni. Alapfelszereltség a strandtáskámban.

 17. Keve webshop

  doktornő

  Sok évig szenvedtem az ekcémától, és kipróbáltam számtalan különböző terméket. A körömvirág krém az egyetlen, amely valóban segített enyhíteni az ekcéma tüneteit. Nyugtatja az irritált bőrt, és segít megelőzni a viszketést és a bőrpírt.

 18. Keve webshop

  Boró

  Nem szeretem az agresszív kémiai összetevőket, ezért nem használok semmilyen “csinált” krémet. Ez ugyanolyan hatékonyan hidratál és nyugtat. Mindenki számára ajánlom, aki szeretne természetes módon gondoskodni a bőréről.

 19. Keve webshop

  Annavagyok

  A körömvirág krém az én kis szépségtitkom. Használom az ajkaimra, a kezemre, és akár a száraz könyökökre is. A bőröm mindig hidratált és puha lesz tőle. Tényleg olyan, mintha egy kis csodatévő lenne a tubusban.

 20. Keve webshop

  Nokiásdoboz

  A körömvirág krém fantasztikus az apróbb sérülések és horzsolások kezelésére is. Gyerekek aprób sérüléseire is szoktam tenni belőle. Elképesztő, hogy egy természetes krém ilyen sokoldalú és hatékony. Isten ajándéka.

 21. Keve webshop

  Dorci1015

  Igazi porcelánbaba vagyok, a bőröm érzékeny és hajlamos a bőrpírra, de a körömvirág krém rendkívül gyengéd és hatékony. Használom naponta, és láthatóan nyugodtabb és kevésbé irritált a bőröm.

 22. Keve webshop

  Niki001

  Télen mindig kiszárad a bőröm mindenhol, és muszáj ilyenkor testesebb krémeket használnom a kezemre és a lábszáramra a testápolókon kívül legalább hetente 2-3x. Erre a célra ez a termék tökéletesen bevált. Nagyon jól puhít és hidratál.

 23. Keve webshop

  Mamanyi

  A körömvirág krém egyszerűen csodálatos! Mindig is kerestem valami természetes és gyengéd megoldást a bőrproblémáimra, és végre megtaláltam ebben a krémben. Segít a bőröm hidratálásában és megnyugtatásában, különösen száraz vagy irritált területeken. Mindig kéznél van.

 24. Keve webshop

  Álomszuszék

  Valahol olvastam hogy régen az aranyeret ezzel gyógyították, ilyen ősi népi gyógymód volt. Kipróbáltam, egy hét után teljesen visszahúzódott, aminek vissza kellet húzódnia.

 25. Keve webshop

  Laura

  Én kertészkedés után szoktam bekenni a kezem vele. Jól regenerálja, és jó illata is van.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!