Dermofil SPF30 napozó krém
(5)
2999Ft
Vélemény írása

5 értékelés érkezett ehhez: Dermofil SPF30 napozó krém

 1. Keve webshop

  Feri

  Sokat járok horgászni nyáron. Amikor kimegyek a barátnőm mindig a kezembe nyomja ezt a naptejet. Utálom kenni magam, és ezt ő is tudja. Nem szeretek ragadni, de ez a naptej tényleg beszívódik.

 2. Keve webshop

  Nadi

  Már 3 tubussal használtam el belőle. Szeretek napozni, így muszáj figyelnem a fényvédelemre. Régebben váltogattam a naptejeket, de ennél leragadtam, mert nincs vele semmi bajom. Teszi a dolgát, nagyon védi a bőröm, kevésbé vízhiányos amióta használom.

 3. Keve webshop

  Mona

  A fényvédelem mellett nagyon jó hidratáló hatása van, puha lesz tőle a bőröm. Szépen barnulok vele.

 4. Keve webshop

  Helga Éva

  Nem ismertem ezt a napozót, de csomagpolásán olvasottak miatt erre esett a választásom. Nem várok egy naptejtől túl sokat, de azt igen, hogy amennyire lehet, védjen a káros sugarak ellen. Az sem hátrány, hogyha rendesen beszívódik, mert ez általában nem erősségük a naptejeknek, de ennél ez is pipa. Az illata pedig nem erős.

 5. Keve webshop

  Magdi

  A nyár közepén készültem a családdal a nyaralásra. 2 féle naptejet is vettem, ez volt az egyik. Kentem a gyerekeket is felváltva naponta többször is. Ennél nagyon tetszett, hogy beszívódott teljesen és nem voltunk egész nap olajosak mindenhol, mint a másiktól. Ugyanakkor szépen barnultunk is közben, pedig az egész család nagyon fehér bőrű. A legközelebbi nyaralásnál is biztosan ilyet viszünk magunkkal.

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!