Éjszakai anti-age revitalizáló arckrém
(11)
2499Ft
Vélemény írása

11 értékelés érkezett ehhez: Éjszakai anti-age revitalizáló arckrém

 1. Keve webshop

  DobócziÉva-néni

  Nagyon jó állagú, de oda kell rá figyelni, mennyit visz fel belőle az ember. Ha már kitapasztalta a mennyiséget, akkor egyáltalán nem ragad, ellentétben más krémekkel.

 2. Keve webshop

  Bogyóka25

  Frissen mosott arcra kell felvinni, könnyen adja magát jó az állaga. Csináltam vele egy 15 napos bőrfeszesítő kihívást, a bőröm egyértelműen feszesebb lett. 

 3. Keve webshop

  gymelyi-ági

  Már többször volt, főleg tavasszal, amikor még nem figyelek annyira  a napra, hogy a kelleténél jobban lepirultam. Az esti rutinom részeként ezt a krémet is használtam, és nagyon hamar rendbejött az arcom. Egyébként a finomráncok elleni harcba szeretem bevetni, elég sikeres. 

 4. Keve webshop

  Ivana.ru

  Elsőszámú prioritásom a természetesség a természetes alapanyagok. Ebben szinte csak az erdő.-mező jóságai vannak. Talán ennek tudható be, hogy nagyon egészséges érzésem van, a használatkor.

 5. Keve webshop

  Tükröm-tükröm

  Sok más krém nem tett jót a pattanásaimnak, volt, hogy még pluszban is irritálta. Ezz
  el meg vagyok elégedve, külön szeretem, hogy egy tubus nagyon sokáíg elég.

 6. Keve webshop

  Fruzsi78

  Tetőtől talpig sminkben vagyok egész nap. Így tényleg az első számú szempontom, hogy regenerálódjon, revitalizálódjon a bőrőm éjszaka. Jól felszívódik, finom az illata, kedvelem. 

 7. Keve webshop

  kicsiEra

  35-éves az öregedés már nem játék. Olyan krémet kerestem, amit könnyedén beépíthetek a rutinomba és közben táplál is. A csipkebogyó olaj ragadta meg a fantáziámat, és tényleg ragyogóbbá teszi a bőrőmet. Próbáljátok ki ti is!

 8. Keve webshop

  Mimóza

  Érzékeny bőrű vagyok, de ez a krém csodákat művel! A niacinamid segítségével a bőröm kiegyensúlyozottabb, és a shea vaj nyugtatja az irritációt. Éjszaka felkenve másnapra újjászületve ébredek. 

 9. Keve webshop

  Vígmolnárné

  Extrém száraz a bőröm, amit csak az extra hidratálás tud karbantartani. Érződik benne a shea vaj áldásos hatása, valahogy annyira finoman fejti ki a hatását, mindig selymesebbenek érzem a bőröm tapintását. 

 10. Keve webshop

  Lolita17

  A faggyútermelés nálam egy örök probléma. Ezzel a krémmel végre sikerült egyensúlyban tartanom. Valahogy a pórusok szerkezete sokkal egyenletesebb lett, ez lehet a titok. 

 11. Keve webshop

  Ponga

  Csak Zen krémnek hívom, miután felraktam teljesen lenyugszom, ápol és ellazít. Finoman táplálja éjszaka  abőrömet, semmire nem cserélném le. 

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!