Nappali hidratáló bőregységesítő krémgél
(15)
1999Ft
Vélemény írása

15 értékelés érkezett ehhez: Nappali hidratáló bőregységesítő krémgél

 1. Keve webshop

  VirágkötőEnci

  Vitiligós vagyok sajnos. Állandó küzdelem a pigmentfoltokkal. Ez a krém eléggé bevált, példásan halványítja a foltokat, könnyen felszívódik. Elég tartós is a hatása, egyelőre maradok ennél. 

 2. Keve webshop

  Várkonyi_And

  Ötvenes nagymamaként a bőrömnek most még inkább szüksége van a táplálásra és a fiatalos sugárzásra. Az alpha-arbutin a pigmentfoltjaimat kíméletesen halványítja, és az arginin segít a bőröm feszességében. Kényeztetés minden reggel!

 3. Keve webshop

  PetraArt

  Ugye miinden reggel a túlélésre játszunk, rohanunk az oviba, bölcsibe, gyorsnak és hatékonynak kell lennie. Ez a formula minden szempontból kiváló választás. Az alpha-arbutin a pigmentfoltjaim ellen harcol, és az L-arginin a feszességemet is támogatja. nekem ideális.

 4. Keve webshop

  WomenPower

  Ez a nappali hidratáló az esti rutinom elengedhetetlen része lett. Az illata fantasztikus, és mindig úgy ébredek, hogy hidratált és friss bőrrel indíthatom a napot.

 5. Keve webshop

  Tícia93

  Mint anyuka, mindig kevés időm van a bőrápolásra. Ez a hidratáló gyorsan felszívódik, és egész nap hidratáltan tart. A smink alatt is tökéletes alap.

 6. Keve webshop

  Pásztor.Andi

  Imádom, hogy ez a hidratáló krém természetes összetevőket tartalmaz, mint például aloe vera. Minden reggel revitalizálja a bőrömet, és úgy érzem, hogy teljesen felkészít a napra.

 7. Keve webshop

  SzorgosJuci

  Érzékeny bőrrel küzdök, de ez a hidratáló nem okoz irritációt vagy pirosodást. Finom, kellemes illata van, és az SPF védelme különösen jó a napi kiadós sétákhoz!

 8. Keve webshop

  Csakegyvélemény

  Ez a hidratáló krém nem csak táplálja a bőröm, de csodálatosan felkészít a sminkre is! Könnyű, nem ragad, és egész nap ragyogok tőle. Nagyon elégedett vagyok!

 9. Keve webshop

  Terézanyuka

  Ez a nappali hidratáló a minden napos szépség rutinom elengedhetetlen része lett! Nemcsak hidratál, de a napvédelem is benne van, így érzem, hogy a bőröm egész nap védve van. Szeretem!

 10. Keve webshop

  Kováchné

  Túl a 60-on már nem mindegyik nappali krémet tűri meg a bőröm, sokat kipróbáltam köztük francia és távol-keleti prémium márkákat is, nem mondanám, hogy jobbak sőt. Ez viszont az árával is messze veri a többieket. 

 11. Keve webshop

  Babóca

  Nem tudom pontosan mit tesznek bele, de az illata valami elképesztően finom. Imádom, hogy diszkréten egész nap rajtam van nem csak  a krém, de az illat is. 

 12. Keve webshop

  #MolnárNini

  Egy igazi kis kezesbárány ez a krém, jó az állaga egyenletesen oszlk el és nagyon egyszerű rá sminkelni. 

 13. Keve webshop

  Ham/thai

  Amiben nekem ez más a többi hidratáló krémhez, az a gyors felszívódás, nagyon könnyű használni. Más faktorokban nem látok különbséget. 1 hónapja használom, szóval ez még változhat. 

 14. Keve webshop

   FodorGabi

  Nekem ez olyan érzés, mintha egy friss hegyi patakban tenném bele az arcomat. Kényeztet ugyanakkor szépen egységesíti is a bőrőmet is.Wow, ahogy az amerikai mondaná.

 15. Keve webshop

  Csuttee_a lány

  Ennyi pénzért ez egy igazi smart choice. Klasszul beleépítettem a rutinomba nagyon korrekt módon hidratál. Ennél többet nem várok egy hidratálótól. 

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!