Multi-tasking krémpakolás ampulla
(13)
1799Ft
Vélemény írása

13 értékelés érkezett ehhez: Multi-tasking krémpakolás ampulla

 1. Keve webshop

  Magócstanárnő

  A kiskamasz lányom bőre, nagyon pattanásos erre még jön, hogy nagyon érzékeny is. Én már régóta használom a pakolást és most kipróbáltuk rajta is. Pár alkalom után kiderült, fantasztikusan tisztítja  apattanások normalizálódtak a csúnya foltok és a pattanások hegei pedig mintha ott sem lettek volna. 

 2. Keve webshop

  BDPST

  Már fél éve használom heti egyszer azt tapasztaltam hogy, gyönörűen összehúzza a pórusaimat, és egy kicsit mattítja is a bőrt. Az arctisztítási funkciója 100 pontos. Az apró ráncokat mintha leradírozták volna. Az ára teljesen ok.

 3. Keve webshop

  SelmeczinéKlárika

  Én lefóliázva szeretem használni, sokkal hatékonyabbnak érzem akkor. Teljesen kiszívja  a bőrömből a koszt. Külön tetszett más maszkokhoz képest , hogy a hatása hosszabb ideig tart. 

 4. Keve webshop

  Anonymus

  A hidratálás nekem egyértelműen a  rutinom alapja. Ez a maszk nagyon finom, könnyen felvihető, az első pillanattól kezdve jól érzem magam “benne”. 10-15 perc után pedig teljesen megújulva a fáradtságtól megszabadulva újra 20 éves vagyok. 

 5. Keve webshop

  Kató55

  Imádom a fehéragyag lágy, krémes állagát és ahogy aztán elkezdi tenni a dolgát és megszabadít mindentől, ami nem az arcomra való. Újra és újra elképedek, hogy a lemosás után mennyi piszok jön le az arcomról. 

 6. Keve webshop

  Bocsika

  A varázsdió és a ligetszépe olaj nekem abszolút kedvencek, főleg úgy, hogy mindkettő benne van, teljesen ráizgultam. Az eredményekben sem kellett csalódnom, tökéletesen beépült a rutinomba. 

 7. Keve webshop

  HirscbergB.

  A terhességem után tragikus állapotba került a bőrőm. A manó tornán ajánlotta az egyik kismama, neki ez ampulla nagyon segített visszatáplálni. Nekem is bejött, talán azért, mert olyan anyagok vannak benne, amiket ilyenkor veszít az ember. Minden szülési csomagba betenném. 

 8. Keve webshop

  Dér_Márti

  Olyan ramaty állapotban volt a bőrőm, hogy bőrgyógyászhoz mentem már,mert muszáj volt csinálni valamit. Ő ajánlotta ezt a pakolást, mert ez elvégzi a mélytisztítást is. Azóta a hetem két fénypontja a kezelés, olyan finom, selymes puha lesz a bőröm mint előtte soha, és nagyon-nagyon jól érzem magam.

 9. Keve webshop

  LULU2005

  Nagyon egyszerű használni a pakolást, csak bedörzsölöm és 10 perc után lemosom, könnyedén bele tudtam illeszteni a rutinomba. 

 10. Keve webshop

  MaryQueen 

  Mivel kozmetikus vagyok elég sok mindent kipróbáltam már, nagy mennyiségben használom ezt a pakolást, aminek több oka van. Nem csak jó az ára, de könnyű vele dolgozni, a vendégek imádják a pakolás utáni friss élményt és ami a legfontosabb a bőr mélyrétegeiből is hatékonyan szedi ki a szennyeződéseket. Zsírosabb bőrű embereknek különösen ajánlom. 

 11. Keve webshop

  FodrászHani

  Már az első használat után nagyon megkönnyebbültem, főleg hogy láttam, mennyi koszt és elhalt hámsejtet szedett le a maszk. Én hetente használom, és rögtön rosszabb lesz a közérzetem, ha kihagyok egy-egy kezelést. 

 12. Keve webshop

   Szia_Mia

  Az összes idegsejtem bizsereg, ahogy a fehéragyagot elkezdem finoman bemasszírozni az arcomba. Teljesen újjászületek a használat után. Ez az a kényeztetés, amit minden nő meg kell, hogy kapjon. 

 13. Keve webshop

  ózonlover

  Ez az én arcom ötcsillagos wellness hotelem. Felteszem a pakolást és érzem, minden sejtem mohón szívja be a táplálékot, hogy aztán frissen újjonganak, hiszen nekik is jár egy kis feltöltődés:):):)

1 éves a Keveshop! Ünnepelj velünk és válassz magadnak ajándékot!